Fooldal Magazin Fotóalbum Boarders

Kis segítséget kérnék..

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Kölcsönző
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zxrobi

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 28, 2005 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok úgy döntöttem én is vételezek egy lapot.. A kérdés amiben segíthetnétek:Kinéztem egy Palmer Shed lapot 03/04 es, ezért már viszonylag jó áron meglehet kapni. De azt nem tudták megmondani hogy az él kialakítása milyen. Az az érdekes, hogy a lapon két logó is van ABS, CAP... akkor ez most milyen? 2003- ban már csinálták az ABS-t? Elõre is köszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
emics

HozzászólásElküldve: Csüt. Márc. 16, 2006 3:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok,

nem az elõzõhöz tartozik de nekem is segítségre lenne szükségem. A tényállás a következõ:

vettem egy új szemcsit, aminek tükrös a felülete (Silver Flash).

Leírásában az áll, hogy az ilyen tükröset ne tisztítsam semmiféle szerrel (objektívtisztító stb.), mivel egy speciális réteggel van bevonva.

Szerintetek akkor a ujj- és kéznyomokat hogy lehet eltüntetni róla? Vízzel az életben nem jön le. :-O

Régi narancssárga szemüvegemet az objektívtisztítómmal tisztogattam, semmi baja nem lett, csak tiszta, szép és csillogó. Smile

Szerintetek?
Vissza az elejére
medy

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 11, 2008 4:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével
Hello! Csak azt szeretném kérdezni hogy van itt valakinek még Burton board-ja? Csak mert én vettem mostanában egyet(Clash 151) és megleove tapasztaltam hogy a szokásos párhuzamos csavarhelyek helyett háromszög alakban helyezkednek el a csavarhelyek. Fel is tettem a kötést amit vetem hozzá(az is burton:Freestyle) de a dobozban 4pár csavar volt és csak 3 párat tudtam felhasználni, nem találtam olyan állást amivel be lehetne rakni mind a 8 csavart. Szóval elég ezeknél a típusoknál ha 3-3 csavar tartja a kötést? Nem szeretném ha egy óvatlan pillanatban leszakadna a lábamrol... Köszi előre is.
Vissza az elejére
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék // Kölcsönző Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden