| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
zxrobi
|
Elküldve: Hétf. Nov. 28, 2005 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Sziasztok úgy döntöttem én is vételezek egy lapot.. A kérdés amiben segíthetnétek:Kinéztem egy Palmer Shed lapot 03/04 es, ezért már viszonylag jó áron meglehet kapni. De azt nem tudták megmondani hogy az él kialakítása milyen. Az az érdekes, hogy a lapon két logó is van ABS, CAP... akkor ez most milyen? 2003- ban már csinálták az ABS-t? Elõre is köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
emics
|
Elküldve: Csüt. Márc. 16, 2006 3:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
Sziasztok,
nem az elõzõhöz tartozik de nekem is segítségre lenne szükségem. A tényállás a következõ:
vettem egy új szemcsit, aminek tükrös a felülete (Silver Flash).
Leírásában az áll, hogy az ilyen tükröset ne tisztítsam semmiféle szerrel (objektívtisztító stb.), mivel egy speciális réteggel van bevonva.
Szerintetek akkor a ujj- és kéznyomokat hogy lehet eltüntetni róla? Vízzel az életben nem jön le. :-O
Régi narancssárga szemüvegemet az objektívtisztítómmal tisztogattam, semmi baja nem lett, csak tiszta, szép és csillogó.
Szerintetek? |
|
| Vissza az elejére |
|
|
medy
|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2008 4:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
| Hello! Csak azt szeretném kérdezni hogy van itt valakinek még Burton board-ja? Csak mert én vettem mostanában egyet(Clash 151) és megleove tapasztaltam hogy a szokásos párhuzamos csavarhelyek helyett háromszög alakban helyezkednek el a csavarhelyek. Fel is tettem a kötést amit vetem hozzá(az is burton:Freestyle) de a dobozban 4pár csavar volt és csak 3 párat tudtam felhasználni, nem találtam olyan állást amivel be lehetne rakni mind a 8 csavart. Szóval elég ezeknél a típusoknál ha 3-3 csavar tartja a kötést? Nem szeretném ha egy óvatlan pillanatban leszakadna a lábamrol... Köszi előre is. |
|
| Vissza az elejére |
|
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron // Icons in Part By: Travis Carden
|
|
|
|
|